Gummi av livsmedelskvalitet

Livsmedelsgummi (NR), som kännetecknas av mycket hög elasticitet och rivhållfasthet, används i kontakt med livsmedel (mellanprodukter) och kallas därför också ”livsmedelsgummi”. Detta gummi används ofta vid tillverkning av gummiprodukter (mellanprodukter) genom skärning och skivning. Lämplig för tätning av statiska anslutningar och eliminering av friktion mellan metallytor.

Gummi av livsmedelskvalitet

Mått för gummiskivor:

  • Tjocklek: 1-10 mm
  • Bredd: 1000 / 1200 / 1500 mm
  • Längd: 1000 / 5000 / 10000 mm

Tekniska data:

  • Densitet: 1,6 g/cm3
  • Hårdhet: 65 Sh
  • Motståndskraft mot drag: 6 MPa
  • Relativ töjning: 400 %
  • Arbetstemperatur: -30 oC till +70 oC
Polykarbonat Kontakt

Norhage Industri

Våra experter är redo att hjälpa dig att välja det bästa alternativet för ditt växande företag.

Ring oss idag så hjälper vi dig att få en flygande start på ditt projekt!

+4798367181

info@norhageindustri.com